Nova godina je vrijeme novih početaka, zabave, smijeha i radosti. Zakoračite u novu 2018. godinu u svečanom i prefinjenom ambijentu hotela PARK zajedno sa dragim ljudima, porodicom i prijateljima. Za odličnu atmosferu će se pobrinuti Grandova zvijezda Faruk Pečenković i njegov dobro poznati bend Horoskop.

Jučer u prekrasnoj sali hotela Park je održana proslava maturanata osnovnih škola u Bihaću. Za odličnu atmosferu pobrinuli su se naši vrijedni ugostiteljski radnici ali i muzičari sa vrhunskim repertuarom poznatih hitova. Ovu priliku

"Hotel Park i Restoran Sunce nude beskrajne mogućnosti za održavanje romantičnih vjenčanja i svadbenih svečanosti.

Svadbeni paket uključuje: 
- Hotel Park- 320 mjesta, 
- Osiguran parking prostor, 
- Osobu posvećenu organizaciji Vašeg vjenčanja, 
- Apartman za mladence gratis, 
- Posebno kreiran jelovnik.
Uvjerite se zašto smo najpovoljniji u gradu! 
Za vise informacija molimo kontaktirajte: +38737226394"

Posjetioci NP „Una“ su ovog vikenda imali priliku uživati u lijepom vremenu, a činjenica da su  dvije posjetilačke zone  Štrbački Buk- Lohovo i Milančev Buk u Martin Brodu samo u subotu ugostile preko 600 posjetilaca pokazuje da  se možemo nadati sve većoj  posjećenosti i porastu broja turista ove sezone.

Pozivamo vas na posebnu ponudu tradicionalnih ramazanskih jela u Mubarek danima. Za sve naše cijenjene goste, ograniziramo iftara uz program lokalnog udruženja petkom i subotom. Cijena ramazanskog iftara po osobi iznosi

Kada krenete biciklom otkrivati prekrasne predjele oko našeg hotela na obali rijeke, već za nekoliko dana više se ne želite odreći tog načina putovanja. No, jedna je stvar poći na put biciklom u toplo godišnje doba, a drugo je krenuti brdskim biciklom u iskušavanje vlastitih granica i ne zaustavljati se dok ne stignete do vrha.