Hotel Ada raspolaze sa 74 dvokrevetnih soba (francuski i rastavljeni ležaj) i 2 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, TV, telefon, kao i balkon sa jedinstvenim pogledom na veličanstvene slapove krajiške ljepotice rijeke Une. U sklopu objekta je aperativ bar, sala za doručak kapaciteta 110 mjesta koja se koristi i za organizovanje sastanaka i seminara.  

 

 

Hotel Ada, restoran Sunce i kamp Orljani smješteni su na istoj lokaciji koja u ljetnim mjesecima omogucuje aktivno bavljenje vodenim sportovima u ekološki čistoj sredini. U sklopu kompleksa je i veliki parking koji je osvjetljen i obezbjeđen. 

 

Kompletan objekat je pokriven Wi Fi signlaom i potpuno je besplatan.   KAMP CENTAR ORLJANI Kamp Orljani smješten uz hotel Ada i restoran Sunce, okružen bujnom vegetacijom, kapaciteta 100 kamp jedinica i vlastitom plažom, omogućava posjetiocima uživanje u ekološki čistoj prirodnoj sredini.  

 

Kamp je u potpunosti osvjetljen, sa priključcima za struju, a u sklopu sanitarnog čvora su: toalet (muški; ženski), tuš kabine kao i natkriveni kuhinjski prostor.

Share this post
FaceBook  Twitter