HUT Aduna d.d. Bihać osnovano je od 01.10.1960 godine. U augustu 2002. godine, uspješno je izvršena transformacija-privatizacija poduzeća, i u većinskom je vlasništvu gospodina Irfana Čavkića.

Poduzeće se bavi ugostiteljsko-turističkom djelatnošću, i orijentirano je na odmarališni, tranzitni i kongresni turizam.
Aduna u svom komplexu sadrži: - hotel Park*** - hotel Ada *** - restoran Sunce ***** ( Zlatna kuharska kapa) kamp Orljani *** .

Želite li da svečanost koju dijelite sa dragim gostima, poslovnim partnerima i prijateljima postane prigodom za pamćenje?
Izbor hrane je u tome jedna od najvažnijih stavki, bilo da se radi o privatnoj ili poslovnoj prigodi, banketu, promociji, kongresu, seminaru, poslovnom sastanku, vjenčanju, rođendanu, fešti ili bilo kojoj drugoj prigodi, naši restorani Vam mogu pomoći da se taj događaj pretvori u nezaboravan gastronomski i estetski užitak na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

Oslonite se na iskustvo i profesionalnost našeg osoblja u pružanju usluga vrhunske kvalitete. Osim bosanske regionalne kuhinje, nudimo Vam i međunarodne gastronomske specijalitete, vegetarijansku kuhinju, dijetalne menue te se u svakom trenutku možemo prilagoditi Vašim specifičnim željama i potrebama.

CATERING Aduna catering, pobrinut ce se u svakom trenutku da Vaš događaj bude i vrhunski gastronomski doživljaj.
Ukoliko želite da Vaše mjesto održavanja prigodne svečanosti upriličite u vlastitim okruženju, nudimo Vam od najobičnije informacije do besprijekorne usluge i organizacije catering usluga.

Posebno ističemo našu specijalnost u organizaciji VJENČANJA gdje Vam nudimo da smi kreirate izbor jela sa naše ponude hrane i pića uz stručnu pomoć nešeg osoblja .

U suradnji sa organizatorima vjenčanja i ostalih svečanosti sa zadovoljstvom se prilagođavamo Vašim potrebama i željama vodeći računa i o najsitnijim detaljima.

Ako ste ljubitelji adrenalina HUT Aduna i za Vas ima mjesta . Organiziramo rafing na Uni na svim etapama za sve zainteresirane goste . Pojedujemo vlastitu rafting opremu i čamce te certificirane skipere koji će Vaš rafting učiniti još zanimljivijim.

Osoblje HUT Aduna se raduje Vasoj posjeti, i zeli Vam ugodan boravak!

Share this post
FaceBook  Twitter