Hotel Park lociran u centru grada, uz gradski park i staru jezgru grada, ukupnom infrastrukturom, sadržajnom ponudom, a prije svega kvalitetnom uslugom, hotel Park je idealan za organizaciju kao individualnih tako i grupnih boravaka, kongresa, seminara, poslovnih susreta, proslava i svečanosti.

Hotel Park predstavlja spoj luksuza, visokog standarda, kvalitetne usluge i veoma povoljnih cijena. Hotel raspolaže sa 20 jednokrevetnih i 44 dvokrevetne sobe koje su izuzetno prostrane i luksuzno opremljene: francuski ležaj, TV SAT, lokalna televizija, telefon sa direktnim biranjem, mini bar, SOS poziv, protupožarni sistem. 4 klasična hotelska apartmana, uz sadržaje klasične sobe, imaju i prostor za dnevni boravak, koji se u slučaju potrebe koristi i za dodatni ležaj.

Hotel raspolaže sa: aperativ barom, salom "c" kapaciteta 60 mjesta, pogodna za organizaciju seminara,radionica i predavanja, salom "b" kapaciteta 15 mjesta, pogodnu za manje sastanke , i intimne razgovore, restoranom kapaciteta 130 mjesta, velikom salom sa 300 mjesta pogodnom za organizovanje seminara, konferencija ,vjenčanja,privatnih zabava, ljetnom baštom modernog izgleda kapaciteta 300 mjesta, velikim parking prostorom sa stalnim obezbjeđenjem.

Sve sobe ,sale i restorani su prevriveni besplatnim WiFi signalom.

HUT Aduna d.d. Bihać osnovano je od 01.10.1960 godine. U augustu 2002. godine, uspješno je izvršena transformacija-privatizacija poduzeća, i u većinskom je vlasništvu gospodina Irfana Čavkića.

Poduzeće se bavi ugostiteljsko-turističkom djelatnošću, i orijentirano je na odmarališni, tranzitni i kongresni turizam.
Aduna u svom komplexu sadrži: - hotel Park*** - hotel Ada *** - restoran Sunce ***** ( Zlatna kuharska kapa) kamp Orljani *** .

Želite li da svečanost koju dijelite sa dragim gostima, poslovnim partnerima i prijateljima postane prigodom za pamćenje?
Izbor hrane je u tome jedna od najvažnijih stavki, bilo da se radi o privatnoj ili poslovnoj prigodi, banketu, promociji, kongresu, seminaru, poslovnom sastanku, vjenčanju, rođendanu, fešti ili bilo kojoj drugoj prigodi, naši restorani Vam mogu pomoći da se taj događaj pretvori u nezaboravan gastronomski i estetski užitak na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

Oslonite se na iskustvo i profesionalnost našeg osoblja u pružanju usluga vrhunske kvalitete. Osim bosanske regionalne kuhinje, nudimo Vam i međunarodne gastronomske specijalitete, vegetarijansku kuhinju, dijetalne menue te se u svakom trenutku možemo prilagoditi Vašim specifičnim željama i potrebama.

CATERING Aduna catering, pobrinut ce se u svakom trenutku da Vaš događaj bude i vrhunski gastronomski doživljaj.
Ukoliko želite da Vaše mjesto održavanja prigodne svečanosti upriličite u vlastitim okruženju, nudimo Vam od najobičnije informacije do besprijekorne usluge i organizacije catering usluga.

Posebno ističemo našu specijalnost u organizaciji VJENČANJA gdje Vam nudimo da smi kreirate izbor jela sa naše ponude hrane i pića uz stručnu pomoć nešeg osoblja .

U suradnji sa organizatorima vjenčanja i ostalih svečanosti sa zadovoljstvom se prilagođavamo Vašim potrebama i željama vodeći računa i o najsitnijim detaljima.

Ako ste ljubitelji adrenalina HUT Aduna i za Vas ima mjesta . Organiziramo rafing na Uni na svim etapama za sve zainteresirane goste . Pojedujemo vlastitu rafting opremu i čamce te certificirane skipere koji će Vaš rafting učiniti još zanimljivijim.

Osoblje HUT Aduna se raduje Vasoj posjeti, i zeli Vam ugodan boravak!

Hotel Ada raspolaze sa 74 dvokrevetnih soba (francuski i rastavljeni ležaj) i 2 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, TV, telefon, kao i balkon sa jedinstvenim pogledom na veličanstvene slapove krajiške ljepotice rijeke Une. U sklopu objekta je aperativ bar, sala za doručak kapaciteta 110 mjesta koja se koristi i za organizovanje sastanaka i seminara.  

 

 

Hotel Ada, restoran Sunce i kamp Orljani smješteni su na istoj lokaciji koja u ljetnim mjesecima omogucuje aktivno bavljenje vodenim sportovima u ekološki čistoj sredini. U sklopu kompleksa je i veliki parking koji je osvjetljen i obezbjeđen. 

 

Kompletan objekat je pokriven Wi Fi signlaom i potpuno je besplatan.   KAMP CENTAR ORLJANI Kamp Orljani smješten uz hotel Ada i restoran Sunce, okružen bujnom vegetacijom, kapaciteta 100 kamp jedinica i vlastitom plažom, omogućava posjetiocima uživanje u ekološki čistoj prirodnoj sredini.  

 

Kamp je u potpunosti osvjetljen, sa priključcima za struju, a u sklopu sanitarnog čvora su: toalet (muški; ženski), tuš kabine kao i natkriveni kuhinjski prostor.

Restoran Sunce – smješten je neposredno uz obalu i atraktivne slapove rijeke Une. Kapaciteta 230 mjesta , nalazi se na riječnom otoku do kojeg se dolazi preko mostića i zadovoljava sve evropske standarde .
Nudi bogatu ponudu bogatu ponudu auohtonih vrsta ribe, specijalitete domaće kuhinje kao i standardnu evropsku kuhinju